Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 30.08.2021 18:00
Кількість переглядів: 1411

Фото без опису

   З метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві у Глибочицькій територіальній громаді відзначено день пам’яті загиблих захисників. Проведено низку пам’ятних та національно-патріотичних заходів у закладах освіти та культури, зокрема у бібліотечних закладах пройшли години пам’яті, приурочені героям сьогодення.

  За участю Глибочицького сільського голови Сергія Сокальського, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерія Семотюка та очільників старостинських округів Олександра Подорожнього, Валентини Яремчук та Юрія Вергуна відбулося покладання квітів до місць поховань загиблих героїв нашої громади: 

Олексія Шевченка, Олександра Шахрая та Олександра Книша (с.Левків);

Сергія Андрусенка  (с. Глибочиця);

Олексія Євдощука  (с. Студениця).

   Трагедія родин загиблих воїнів - це трагедія нашої Глибочицької громади і нашої держави. Сьогодні громада об’єдналася у скорботі і вдячності полеглим землякам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь, зберігши тим самим мир і спокій в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь