A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

15 серпня Кмитів відзначив 420 річницю

Дата: 16.08.2021 21:14
Кількість переглядів: 1472

Фото без опису

    Розпочалося свято відкриттям дитячих локацій для наймолодших жителів та гостей села. Годину тривала конкурсна програма малюнку на асфальті, ігри, дитячі мультсеріали для малечі. З 16.00 діти катались на атракціонах та веселому потязі, який курсував селом, стрибали на батуті.

    Для збагачення мистецької палітри свята упродовж двох годин з 16.00 до 18.00 мешканці села насолоджувались  виступом духового оркестру з міста Житомира. Жанрове розмаїття концертної програми - чи не найхарактерніша риса творчого обличчя колективу, яка підкреслює його мистецьку унікальність. Сьогодні у Кмитові духовий оркестр зібрав навколо себе, у скверику біля будинку клубу, любителів одного з найдавніших і найдемократичніших жанрів музичного мистецтва з навколишніх сіл: Студениці, Руденьки, Городенки та Великих Кошарищ.

    О 18.00 годині розпочався святковий концерт творчих колективів  та окремих виконавців закладів культури Кмитівського та Студеницького старостинських округів Глибочицької сільської ради.

    Зі святом присутніх вітали Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, староста Кмитівського старостинського округу Валентина Яремчук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ганна Войтенко, від депутатського корпусу Глибочицької сільської ради – депутат Валентина Храмцова.

    Традиційно під час проведення свята відзначено подарунками  новонароджених та подружні пари, які відсвяткували золоті весілля.

    Як зазвичай, на кінець свята розігрували святкову лотерею з суперпризом від сільського голови.

    Завершилося свято  танцювальним вечором.

    Щиро бажаємо жителям славного села Кмитів міцного здоров’я, добробуту, благодатної долі та процвітання.

    І чекаємо наступних ювілеїв.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь