A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

31 липня відбулося святкування Дня села Клітчин

Дата: 01.08.2021 14:57
Кількість переглядів: 2853

Фото без опису

    31 липня, у суботу, велика родина жителів села Клітчин відзначала День села. Розпочалося свято відкриттям «містечка майстрів», а саме виставкою «Народні ремесла села Клітчин», яку представляли майстрині народної творчості Левківського старостинського округу: Галина Галіна, Катерина Окрушко, Лідія Бігула, Ольга Чайковська, Олена Подорожня, Оксана Заречна, Тетяна Ганько, Любов Шевченко, Тетяна Подорожня, Ніна Яремчук. Гості свята були вражені досконалими роботами чарівних землячок-трудівниць.

    Для наймолодших жителів та гостей села з 14.00 до 16.00   працювала дитяча  локація:  дитячі атракціони, батути, веселий потяг.

    Упродовж  двох  годин  з 16.00 – 18.00 мешканці села та гості  свята насолоджувались  виступом духового оркерстру з м. Житомира.

    О 18.00 годині розпочався святковий концерт творчих колективів  та окремих виконавців Левківського БК, Калинівського та Клітчинського клубів  Левківського старостинського округу Глибочицької сільської ради.

     Щирі слова привітань з Днем села лунали цього дня від Глибочицького сільського голови Сергія Сокальського, старости сіл Левків, Калинівка, Клітчин Олександра Подорожнього, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Ганни Войтенко та депутата Глибочицької сільської ради Миколи Глушенка.

    Приємно, що під час проведення свята багатьох жителів села було нагороджено подарунками в різних номінаціях: були відзначені найстаріші жителі села, новонароджені, багатодітні сім’ї та сім’ї, які відзначили золоті весілля, а також молоді подружжя, що одружилися у період 2019 – 2021 років.

    Крім того, було відзначено найошатнішу садибу села.

    Завершилось святкування танцювальним вечором.

    З впевненістю можемо підсумувати, що свято вдалося на славу. Та це й не дивно: такі заходи об'єднують жителів, наповнюють серця гордістю за рідну землю, за талановитих та працьовитих людей, які тут живуть.

   Тож щиро бажаємо всім жителям славного села Клітчин міцного здоров’я, добробуту, благодатної долі, щедрих врожаїв та процвітання величному роду нашому!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь