A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВІДБУЛОСЬ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З РОЗГЛЯДУ ПРОЄКТІВ ПРОГРАМИ «СПРОМОЖНА ШКОЛА ДЛЯ КРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ»

Дата: 07.07.2021 14:21
Кількість переглядів: 536

Сьогодні, 5 липня 2021 року, відбулось перше засідання комісії з розгляду проєктів, що пропонуються для участі в програмі «Спроможна школа для кращих результатів».

Станом на 26 травня 2021 року обласні та Київська міська державні адміністрації подали 891 проєктну заявку, з них – 478 пріоритетних. Загальна вартість пропозицій проєктів становить 2 млрд 516 млн 100 тис. грн. Найбільше пропозицій подали Дніпропетровська, Харківська, Кіровоградська, Одеська та Сумська області. 

З-поміж поданих пропозицій 50 проєктів стосуються формування безпечного середовища, зокрема – закупівлі обладнання харчоблоків. Найбільше таких проєктів подали Тернопільська область (15), Київ (10), Херсонська, Львівська та Вінницька області (по 4 кожна).

Також подано 42 пропозиції проєктів, які стосуються капітального ремонту харчоблоків. З-поміж областей найбільше таких проєктів подали Вінницька (6), Львівська (5), Чернівецька, Сумська, Київська та Житомирська області (по 4 кожна). 

В результаті засідання комісія розглянула пропозиції проєктів, подані регіонами, частину з яких надіслано на доопрацювання. Найближчим часом відбудеться друге засідання комісії, під час якого буде розглянуто решту проєктів. 

Довідково. 

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» – це фінансова підтримка закладів освіти на ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та оновлення навчальних кабінетів, харчоблоків, інтер’єрів у коридорах, класах та інших приміщеннях школи. Програма допомагає зробити школи безпечним та комфортним середовищем для кожного учня та вчителя.

Цьогоріч на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» виділено субвенцію в 1 млрд грн, кошти якої розраховано зокрема і на харчоблоки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь