Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВІДБУЛОСЬ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З РОЗГЛЯДУ ПРОЄКТІВ ПРОГРАМИ «СПРОМОЖНА ШКОЛА ДЛЯ КРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ»

Дата: 07.07.2021 14:21
Кількість переглядів: 565

Сьогодні, 5 липня 2021 року, відбулось перше засідання комісії з розгляду проєктів, що пропонуються для участі в програмі «Спроможна школа для кращих результатів».

Станом на 26 травня 2021 року обласні та Київська міська державні адміністрації подали 891 проєктну заявку, з них – 478 пріоритетних. Загальна вартість пропозицій проєктів становить 2 млрд 516 млн 100 тис. грн. Найбільше пропозицій подали Дніпропетровська, Харківська, Кіровоградська, Одеська та Сумська області. 

З-поміж поданих пропозицій 50 проєктів стосуються формування безпечного середовища, зокрема – закупівлі обладнання харчоблоків. Найбільше таких проєктів подали Тернопільська область (15), Київ (10), Херсонська, Львівська та Вінницька області (по 4 кожна).

Також подано 42 пропозиції проєктів, які стосуються капітального ремонту харчоблоків. З-поміж областей найбільше таких проєктів подали Вінницька (6), Львівська (5), Чернівецька, Сумська, Київська та Житомирська області (по 4 кожна). 

В результаті засідання комісія розглянула пропозиції проєктів, подані регіонами, частину з яких надіслано на доопрацювання. Найближчим часом відбудеться друге засідання комісії, під час якого буде розглянуто решту проєктів. 

Довідково. 

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» – це фінансова підтримка закладів освіти на ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та оновлення навчальних кабінетів, харчоблоків, інтер’єрів у коридорах, класах та інших приміщеннях школи. Програма допомагає зробити школи безпечним та комфортним середовищем для кожного учня та вчителя.

Цьогоріч на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» виділено субвенцію в 1 млрд грн, кошти якої розраховано зокрема і на харчоблоки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь