Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

УРЯД УЗГОДИВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ ТА НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ-ІНТЕРНАТ І ПОРЯДОК ПРИЗНАЧЕННЯ І ВИПЛАТИ СТИПЕНДІЙ ІЗ ЗАКОНОДАВСТВОМ

Дата: 07.07.2021 14:17
Кількість переглядів: 406

Кабінет Міністрів вніс зміни до Положення про науковий ліцей та науковий ліцей-інтернат і Порядку призначення і виплати стипендій, які узгоджують дані документи з чинним законодавством. Зміни до відповідних постанов Уряд ухвалив 30 червня 2021 року.

Мета рішення – привести Положення про науковий ліцей та науковий ліцей-інтернат і Порядок призначення і виплати стипендій у відповідність до Закону «Про повну загальну середню освіту».

Після набрання чинності Законом «Про повну загальну середню освіту» змінилась термінологія у законодавстві про повну загальну середню освіту. Зокрема, даний закон не визначає такий тип закладів як «науковий ліцей-інтернат», тому виникла необхідність внести зміни до чинного Положення про такі заклади.

Відповідно, було внесено зміни до Постанови Кабінету Міністрів №438 «Про затвердження Положення про науковий ліцей та науковий ліцей-інтернат» і Порядок призначення і виплати стипендій, затверджений постановою Кабінету Міністрів №882 «Питання стипендіального забезпечення» у частині приведення у відповідність термінології.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь