A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони природного середовища, планування територій та архітектури, будівництва та благоустрою населених пунктів Глибочицької сільської ради з підготовки п

Дата: 14.06.2021 09:27
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

У п'ятницю 11 червня відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони природного середовища, планування територій та архітектури, будівництва та благоустрою населених пунктів Глибочицької сільської ради з підготовки питань на 12 сесію сільської ради. 

До порядку денного засідання комісії було включено більше 100 питань. Зокрема, комісією було погоджено ставки та пільги зі сплати земельного податку на 2022 рік на території Глибочицької сільської ради; погоджено Програму протиепізоотичних заходів та боротьби з хворобами тварин на території Глибочицької сільської ради на 2021 – 2025 роки, а також розглянуто більше 100 звернень юридичних та фізичних осіб з питань земельних відносин та містобудівної документації. Традиційно, засідання тривало більше п'яти з половиною годин, оскільки кожне питання було детально вивчено і обговорене членами постійної комісії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь