Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відбулось перше засідання Координаційної ради

Дата: 08.05.2021 15:52
Кількість переглядів: 1327

Фото без опису

7 травня відбулось перше засідання Координаційної ради з впровадження бюджету участі (громадського бюджету) на території Глибочицької сільської ради. 

Було розглянуто 8 питань порядку денного та обговорено ряд організаційних моментів. Серед іншого, обрано керівний склад координаційної ради: голова - Шпаківський Віталій Станіславович, заступник голови - Клименко Дмитро Віталійович, секретар - Корзун Неля Володимирівна. Важливим рішенням було визначення процедури реалізації Бюджету участі у цьому році. Так, прийнято рішення в цьому році не проводити етап голосування, у зв’язку з тим, що передбачувана (прогнозована) сума витрат на всі подані проекти не перевищує суми передбачених видатків на реалізацію Бюджету участі у 2021 році. Таким чином, координаційна рада рекомендувала сільській раді виділити кошти на фінансування всіх шести проєктів, які було подано. Вітаємо перших з перших конкурсантів Бюджету участі! А Координаційна рада продовжує свою роботу над безпосередньою реалізацією проєктів. 

Всі рішення Координаційної ради доступні у відповідному розділі на офіційному сайті сільської ради за посиланням

https://glybochytsia-rada.gov.ua/zasidannya-koordinacijnoi-radi-16-36-52-08-05-2021/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь