A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

28.04.2021 року у приміщенні Глибочицької сільської ради у вигляді «круглого столу» відбулася робоча зустріч Глибочицького сільського голови С.Сокальського та начальника Житомирської ДПІ С.Максимчука

Дата: 29.04.2021 16:31
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

28.04.2021року, у приміщенні Глибочицької сільської ради, у вигляді «круглого столу» відбулася робоча зустріч за участю начальника Житомирської державної податкової інспекції Святослава Максимчука, голови Глибочицької сільської територіальної громади Сергія Сокальського та профільних спеціалістів обох установ. В ході зустрічі учасники обговорили шляхи пошуку додаткових ресурсів наповнення місцевих бюджетів, вжиття заходів щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення, забезпечення погашення заборгованості з податків та зборів, декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році. Разом з тим обговорили важливість контролю за своєчасністю та повнотою сплати податків і зборів.

        Також розглядалися можливості електронних сервісів Державної податкової служби України, зокрема Електронного кабінету, переваги подання податкової звітності в електронному вигляді.

            Підводячи підсумки робочої зустрічі, дійшли згоди щодо подальшої спільної роботи задля збільшення надходжень до бюджету.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь