A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства, комунальної власності та транспорту провела свою роботу у вівторок 20 квітня

Дата: 21.04.2021 16:55
Кількість переглядів: 832

Фото без описуУ вівторок 20 квітня відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства, комунальної власності та транспорту. 

Порядок денний був дуже насичений і складався з 36 питань (з якими можна ознайомитись на сайті). Кістяк порядку денного складали питання, пов'язані із затвердженням  проєктно-кошторисної документації на різні об'єкти комунальної власності, в т. ч. дорожнього покриття. Решта питань порядку денного випливала із затверджених ПКД. Засідання традиційно тривало більше п'яти годин. Усі питання порядку денного було детально і грунтовно обговорено зі спеціалістами сільської ради. З більшості питань депутати знайшли порозуміння і рекомендували сесії сільської ради їх підтримати. Були також питання, після розгляду яких, комісія повернула запропоновані проєкти рішень на доопрацювання.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь