A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

16 квітня відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони природного середовища, планування територій та архітектури, будівництва та благоустрою населених пунктів

Дата: 21.04.2021 15:52
Кількість переглядів: 736

Фото без описуФото без описуУ п'ятницю 16 квітня відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони природного середовища, планування територій та архітектури, будівництва та благоустрою населених пунктів.

Засідання комісії тривало майже шість годин. Порядок денний комісії заздалегідь був оприлюденний на офіційному сайті сільської ради. Було розглянуто і рекомендовано сесії ради підтримати ряд важливих проєктів рішень. Зокрема, погоджено схему санітарної очистки території сільської ради; прийнято у комунальну власність Глибочицької територіальної громади з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення; доручено секретарю ради організувати підготовку проєкту рішення про звернення до Держгеокадастру з питань врегулювання передачі земель державної власності у комунальну власність та розглянуто більше 110 звернень фізичних та юридичних осіб з питань земельних відносин та містобудування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь