Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ ПОЛОЖЕННЯ ПРО З’ЄДНАНИЙ КЛАС (КЛАС-КОМПЛЕКТ) ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ (НОВА РЕДАКЦІЯ)

Дата: 22.02.2021 11:36
Кількість переглядів: 695

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Положення про з’єднаний клас (клас-комплект) початкової школи (нова редакція).

Проєкт акта розроблено з метою приведення чинного Положення про з’єднаний клас (клас-комплект) початкової школи у філії опорного закладу (наказ МОН від 05.08.2016 № 944) у відповідність до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилати до 17 березня 2021 року на е-пошту storchak@mon.gov.ua (Сторчак Ніна Анатоліївна, державний експерт експертної групи з питань нормативно-правового забезпечення та децентралізації в освіті директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН) з темою повідомлення «Класи-комплекти. Громадське обговорення».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь