A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Все для розвитку дітей!

Дата: 19.10.2020 14:55
Кількість переглядів: 742

Запрошуємо дітей до нової групи закладу дошкільної освіти «Веселка», яка буде розташована в Глибочицькому ліцеї

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність – завдання керівника громади.

Закінчуємо облаштування обладнанням та меблями ще однієї групи дошкільної освіти, яка розташована у Глибочицькому ліцеї. Виконано капітальний ремонт приміщення із заміною підлоги, встановленням комунікацій. Створено спальну, ігрову кімнату,  сучасну туалетну кімнату з душем, кімнату для роздачі їжі, роздягальню.  Група  має окремий вхід. Приготування їжі буде здійснюватися кухарем на новітньому обладнанні шкільної їдальні, має окреме складське приміщення з холодильним обладнанням, закуплено візки для підвезення їжі в групу.

Для дітей старшого дошкільного віку буде відкрито  гуртки: спортивний, ритміки, вивчення англійської мови, комп’ютерної грамотності, а також  планується створити фітоцентр. Для цього буде використовуватися шкільний стадіон, спортивна та актова зали, комп’ютерний клас. Всі заняття будуть спрямовані на збереження здоров’я дитини та  підготовку до навчання в школі. Планується облаштування окремого ігрового майданчика та «Парку здоров’я» із спортивними спорудами та навісним павільйоном.

 

Запрошуємо дітей до нової групи.

 Шановні батьки! Гарантуємо цікавий розвиток вашим дітям!

Бажаючих просимо звернутися до відділу освіти Глибочицької сільської ради для комплектації групи за телефоном 0981307586 або  за електронною адресою         voitenko2018@ukr.net

 

З повагою,

начальник відділу освіти                                                   Ганна ВОЙТЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь