A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Шановні жителі громади!

Дата: 15.10.2020 18:49
Кількість переглядів: 3128

За пропозицією Глибочицького сільського голови Сергія СОКАЛЬСЬКОГО 13 жовтня 2020 року в Департаменті регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації відбулась робоча нарада по питанню покращення якості послуг у сфері пасажирських перевезень на території Глибочицької ОТГ.

На нараді були присутні посадові особи Департаменту регіонального розвитку, Глибочицький сільський голова, перевізники, які здійснюють перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміських маршрутах: №106 Глибочиця-Барашівка, №121 Глибочиця-Станишівка, №121А Березина-Станишівка та жителі сіл Глибочиця, Березина та Станишівка.

За ініціативою Глибочицького сільського голови Сергія СОКАЛЬСЬКОГО та начальника відділу транспорту та зв’язку Департаменті регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації Валерія ЯСИНЕЦЬКОГО з 19 жовтня 2020 року Департаментом регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації буде здійснена перевірка щодо дотримання перевізниками графіку руху та якості обслуговування пасажирів.

Для подальшого контролю роботи перевізників просимо звертатися на телефон гарячої лінії Глибочицької сільської ради (096) 55-95 735 щоденно з 9:00 до 18:00 крім суботи та неділі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь