A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Підтримка одиноких громадян похилого віку Глибочицькою сільською радою

Дата: 08.10.2020 15:01
Кількість переглядів: 750

Другий місяць осені починається з особливої дати – Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана.

      07 жовтня за ініціативи Глибочицького сільського голови Сергія Сокальського та за підтримки депутатів сільської ради було надано набори продуктів харчування для 77 одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, мешканців об’єднаної  територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги, підтримки та перебувають на обліку у Житомирському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) громадян.

     Сергій Сокальський вважає, що турбота про мешканців об’єднаної територіальної громади є одним з першочергових завдань органів місцевого самоврядування. Сільський голова створює комфортні та безпечні умови на території громади, щоб її мешканці могли отримувати всі необхідні адміністративні послуги від фахівців виконавчого комітету сільської ради, соціальних робітників на високому професійному рівні.

    Глибочицькою сільською радою постійно упродовж тривалого часу здійснюється підтримка соціально незахищених категорії населення. З цією метою на території громади діє Програма соціального захисту населення Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області на 2019-2020 роки затвердженої рішенням дев’ятнадцятої сесії сьомого скликання Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області №1 від 24.05.2019 року (зі змінами).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь