A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури та спорту України!

Дата: 12.09.2020 09:42
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

Шановні спортсмени, тренери, вчителі фізичної культури закладів освіти, ветерани та шанувальники спорту! Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури та спорту України!

Це свято відзначається щорічно у другу суботу вересня і об'єднує під своїми знаменами людей всіх вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю. Висловлюю всім Вам щиру вдячність за наполегливість та відданість обраній справі.

Глибочицька об’єднана територіальна громада завжди славиться своїми спортивними досягненнями! Ми пишаємося Вашими, шановні земляки, перемогами. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на стадіони, та майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов.

Бажаю спортсменам високих здобутків у змаганнях на славу нашої громади. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої громади.

В цей святковий день щиро бажаю усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання нашої об’єднаної територіальної громади та України!

З повагою та найкращими побажаннями
Сергій Сокальський,
Глибочицький сільський голова,
керівник секторальної платформи
"Молодь, спорт, культура" Всеукраїнської
Асоціації ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь