Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Глибочицька громада……. Її майбутнє в руках сьогоднішніх випускників…

Дата: 04.08.2020 10:03
Кількість переглядів: 755

          Ось і закінчився 2019-2020 навчальний рік і 31 липня 2020 року  15 випускникам Глибочицького та Студеницького ліцеїв  урочисто вручили свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.  Троє з них закінчили заклади освіти з медалями: Шиндарівська Вероніка  Глибочицький ліцей  (золота медаль), Ковальчук Ярослава Студеницький ліцей (золота медаль), Сосновська Аліна Студеницький ліцей (срібна медаль).     

        Перед випускниками відкрилася широка дорога у самостійне життя, наповнене приємними сюрпризами та несподіванками, удачами та невдачами, досягненнями та нескореними вершинами, які вони будуть долати використовуючи знання та навички, отримані під час одинадцяти років навчання. У цьому році, через карантин, свято відбулося у незвичному форматі з дотриманням всіх санітарних норм.   

    Хвилини хвилювання і радості, смутку переповнювали випускників. Попереду доросле, самостійне життя.

      Голова Глибочицької сільської ради Сокальський С.В. та начальник відділу освіти Войтенко Г.М. побажали випускникам Глибочицького та Студеницького ліцеїв здійснення мрій, легкої долі, удачі в житті, медалістам та переможцям обласних змагань  вручили цінні подарунки.

      Випускники, у зустрічному слові, подякували своїм вчителям, батькам, адміністрації, рідному закладу освіти, гостям свята.

       У добру путь шановні випускники!

Будьте гідні почесного звання – випускників Глибочицького і Студеницького ліцеїв Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь