Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Глибочицька громада……. Її майбутнє в руках сьогоднішніх випускників…

Дата: 04.08.2020 10:03
Кількість переглядів: 782

          Ось і закінчився 2019-2020 навчальний рік і 31 липня 2020 року  15 випускникам Глибочицького та Студеницького ліцеїв  урочисто вручили свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.  Троє з них закінчили заклади освіти з медалями: Шиндарівська Вероніка  Глибочицький ліцей  (золота медаль), Ковальчук Ярослава Студеницький ліцей (золота медаль), Сосновська Аліна Студеницький ліцей (срібна медаль).     

        Перед випускниками відкрилася широка дорога у самостійне життя, наповнене приємними сюрпризами та несподіванками, удачами та невдачами, досягненнями та нескореними вершинами, які вони будуть долати використовуючи знання та навички, отримані під час одинадцяти років навчання. У цьому році, через карантин, свято відбулося у незвичному форматі з дотриманням всіх санітарних норм.   

    Хвилини хвилювання і радості, смутку переповнювали випускників. Попереду доросле, самостійне життя.

      Голова Глибочицької сільської ради Сокальський С.В. та начальник відділу освіти Войтенко Г.М. побажали випускникам Глибочицького та Студеницького ліцеїв здійснення мрій, легкої долі, удачі в житті, медалістам та переможцям обласних змагань  вручили цінні подарунки.

      Випускники, у зустрічному слові, подякували своїм вчителям, батькам, адміністрації, рідному закладу освіти, гостям свята.

       У добру путь шановні випускники!

Будьте гідні почесного звання – випускників Глибочицького і Студеницького ліцеїв Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь