Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

РОЗПОРЯДЖЕННЯ Глибочицького сільського голови 75-О "Про посилення протиепідемічних заходів на території Глибочицької сільської ради"

Дата: 24.06.2020 15:35
Кількість переглядів: 760

ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Глибочицького сільського голови

 

24.06.2020                                                                                      № 75 - О

 

Про посилення протиепідемічних заходів

на території Глибочицької сільської ради

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2020 №500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС Житомирської обласної державної адміністрації від 22.06.2020 року №23, протоколу позачергового засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС Житомирської районної державної адміністрації від 24.06.2020 року №19 та п. 20 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

1.     Внести зміни в підпункт 3.1. пункту 3 розпорядження сільського голови від 22.06.2020 №71-О «Про продовження терміну дії карантину та посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території Глибочицької сільської ради» виклавши його в наступній редакції:

«заборонити проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід. Дистанція між учасниками має становити не менше ніж 1,5 метра, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органу місцевого самоврядування»

2.        Рекомендуємо підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, які знаходяться на території Глибочицької сільської ради:

2.1.     забезпечити на період дії карантину з метою обмеження скупчення громадян в транспорті та на шляхах прямування на роботу/з роботи застосування там, де це можливо, гнучкого режиму робочого часу, який, зокрема, передбачає різний час початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, дистанційну (надомну) роботу;

2.2.     обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22 години.

2.3.     внести (у разі необхідності) зміни до режимів їх роботи з метою встановлення початку роботи о 9, 10 чи більш пізній годині. Зокрема, встановити початок роботи о 10 або більш пізній годині суб’єктам господарювання, які провадять свою діяльність у таких видах економічної діяльності:

- оптова та роздрібна торгівля;

- ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів;

- поштова та кур’єрська діяльність;

- тимчасове розміщування та організація харчування;

- освіта;

- надання соціальної допомоги;

- мистецтво, спорт, розваги та відпочинок.

3.     Підпункт 3.1. пункту 3 розпорядження сільського голови від 22.06.2020 №71-О, вважати таким, що втратив чинність.

  1. Головному спеціалісту інформаційно-комп’ютерного забезпечення відділу землевпорядкування, архітектури, ЖКГ, господарської Цалку С.І. забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті сільської ради.

5.    Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Семотюка В.Д.

 

 

Глибочицький

сільський голова                                              Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь