A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

РОЗПОРЯДЖЕННЯ Глибочицького сільського голови 71-О "Про продовження терміну дії карантину та посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території Глибочицької сільської ради"

Дата: 23.06.2020 11:48
Кількість переглядів: 909

ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Глибочицького сільського голови

 

    22.06.2020                                                                                 №71- О

 

Про продовження терміну дії карантину

та посилення контролю за дотриманням

протиепідемічних заходів на території

Глибочицької сільської ради

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2020 №500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» та п. 20 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

  1. У розпорядженні сільського голови від 21.05.2020 №59-О «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території Глибочицької сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та етапів послаблення протиепідемічних заходів» у пункті 1 цифри та слово «22 червня» замінити цифрами і словом «31 липня».
  2. На період дії карантину забороняється:

2.1.  перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

2.2.  перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус;

2.3.  самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;

2.4.  відвідування закладів освіти її здобувачами в групах більше 10 осіб, крім участі у державній підсумковій атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

 

3.     Відповідно до протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС Житомирської обласної державної адміністрації від 19.06.2020 року №22 та протоколу позачергового засідання районної комісії  з питань ТЕБ та НС Житомирської районної державної адміністрації від 19.06.2020 року №19:

3.1.  заборонити проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів з кількістю учасників більше ніж 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органу місцевого самоврядування;

3.2.  заборонити роботу закладам громадського харчування, ресторанного бізнесу та кафе, окрім надання послуг з харчування лише на відкритих, літніх майданчиках просто неба, з дотриманням вимог постанов Головного санітарного лікаря України від 09.05.2020 №18 та від 02.06.2020 №32;

3.3.  проводити релігійні заходи, богослужіння за умов дотримання карантинних норм.

 

4.     Розпорядження сільського голови від 21.05.2020 №59-О та від 03.06.2020 №60-О, вважати такими, що втратили чинність.

  1. Головному спеціалісту інформаційно-комп’ютерного забезпечення відділу землевпорядкування, архітектури, ЖКГ, господарської Цалку С.І. забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті сільської ради.

6.    Начальнику відділу освіти сільської ради Войтенко Г.М., внести зміни до відповідних наказів по відділу освіти.

7.    Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Семотюка В.Д.

 

 

Глибочицький

сільський голова                                              Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь