A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

РОЗПОРЯДЖЕННЯ Глибочицького сільського голови № 68-О "Про переведення на дистанційну роботу працівників апарату сільської ради"

Дата: 12.06.2020 16:50
Кількість переглядів: 3145

УКРАЇНА

ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Глибочицького сільського голови

 

12.06.2020                                                                                     № 68- О

 

Про переведення на дистанційну роботу

працівників апарату сільської ради

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), п. 20 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області від 12.06.2020 №63 «Про проведення санітарної обробки території»

 

  1. У зв’язку з підтвердженим випадком у працівника апарату сільської ради інфекційної респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та ризиком інфікування та поширення особливо небезпечної коронавірусної інфекції, запровадити обмежений режим роботи адміністративного приміщення Глибочицької сільської ради, за адресою: село Глибочиця, вул. Михайла Грушевського.
    1. Змінити істотні умови праці, а саме: перевести на дистанційну роботу працівників апарату сільської ради, через електронну пошту сільської ради, із дотриманням встановленого в установі режиму праці з 9-00 год. до 18-00 год. (понеділок, вівторок, середа, четвер), з 9- 00 год. до 16-45 год. (п’ятниця) та обідньою перервою з 13-00 год. до 13-45 год. без зміни інших умов праці в період з 12 червня 2020 року на час карантину (перелік працівників додається).
    2. Упродовж робочого часу працівники сільської ради, які працюють дистанційно, зобов’язані:

- виконувати обов’язки, передбачені посадовою інструкцією;

- бути на постійному мобільному зв’язку;

- періодично відстежувати надходження документів електронною поштою;

- бути готовим, у разі необхідності, з’явитися на робоче місце;

- утримуватися від відвідування місць з великим скупченням людей.

  1. Головному спеціалісту інформаційно-комп’ютерного забезпечення відділу землевпорядкування, архітектури, ЖКГ, господарської діяльності, Цалку С.І. забезпечити технічну можливість дистанційної роботи працівників згідно зі списком за допомогою відповідних технологій.
  2. Відділу бухгалтерського обліку забезпечити оплату праці працівникам, які працюють на умовах дистанційної роботи в розмірі посадового окладу, із збереженням всіх видів виплат (доплат, надбавок, премій).

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Семотюка В.Д., головного бухгалтера – начальна відділу бухгалтерського обліку Кобернюк В.С., начальника відділу юридичної, кадрової та організаційної роботи Мошківського Л.Б.

 

 

Глибочицький сільський голова                    Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь