A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Допомога мешканцям Глибочицької ОТГ в умовах протидії COVID-19 

Дата: 29.04.2020 18:19
Кількість переглядів: 766

Фото без описуТурбота про мешканців об’єднаної територіальної громади є одним з першочергових завдань Глибочицької сільськи ради, а особливо у період протидії епідемії гострого респіраторного захворювання COVID-19 вимагає від органу місцевого самоврядування підтримки соціально-незахищених категорій населення.

У рамках дії Програми з запобігання занесенню, поширенню на території Глибочицької сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом ARS-CoV-2 та соціального захисту громадян в цих умовах на 2020-2021 роки, яку зініціював Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, 24-29 квітня 2020 року було розпочато другий етап надання допомоги у вигляді засобів захисту, дезінфікуючих засобів,  продуктових наборів 270 мешканцям громади, що визначені чинним законодавством, даною Програмою та потребують особливої уваги та підтримки. До цих категорій громадян віднесено осіб з інвалідністю І групи, учасників АТО/ООС, бойових дій в інших державах, діти та сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку відповідних служб, працівників медичної сфери.

Глибочицьким сільським головою Сергієм Сокальським, працівниками та членами виконавчого комітету, комунальних установ сільської ради було здійснено розвезення по домогосподарствах вищевказаних громадян засобів для дезінфекції рук, захисних масок, друкованих матеріалів, продуктових наборів по домівках цих громадян. Також всі мешканці громади, старші вісімдесяти років, отримали цю підтримку від сільської ради. Зокрема Сергій Сокальський відвідав шановану 95-ти річну мешканку с. Глибочиця Каракоць Олександру Петрівну.

З метою збереження здоров’я та життя мешканців громади ще раз було наголошено на необхідності дотримуватися заходів щодо уникнення інфікування та поширення корона вірусу, бути відповідальними за особисте здоров’я і своїх близьких, залишатися вдома!

 

МИРНА Інна – начальник служби у справах дітей,

 сімейної та соціальної політики Глибочицької сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь