A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про закриття усіх кладовищ Глибочицької ОТГ на період дії карантину, в строк до 11.05.2020 року включно

Дата: 23.04.2020 18:13
Кількість переглядів: 1077

Глибочицька сільська рада
Житомирського району Житомирської області

 Р І Ш Е Н Н Я
виконавчого комітету
№ 1

від  «23» квітня 2020 року

Про закриття кладовищ громади
на період дії карантину

 
Відповідно до положень Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 (зі змінами), з урахуванням постанови Головного санітарного лікаря України «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) в поминальні дні» від 21.04.2020 № 11, рішень Державної комісії з питань тегногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, протоколу позачергового засідання районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Житомирської райдержадміністрації від 22.04.2020   № 11 та розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації від 19.03.2020 № 195 «Про встановлення режиму надзвичайної ситуації на території Житомирської області», у зв’язку з посиленням заходів безпеки та з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції, виконавчий комітет

ВИРІШИВ :

1. Закрити на період дії карантину, в строк до 11.05.2020 року включно всі кладовища на території Глибочицької сільської ради.

2. Дозволити відвідування кладовищ громади виключно у випадках здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, а саме:

2.1. участі не більше 10 осіб;
2.2. забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри.

3. Комунальному підприємству «Полісся-сервіс» Глибочицької сільської ради (Пилипчук С.С.), яке є балансоутримувачем кладовищ на території сільської ради, рекомендувати:

3.1. провести відповідну інформаційно – роз’яснювальну роботу серед населення, щодо закриття для відвідування кладовищ, окрім випадків здійснення поховання померлого;

3.2. видати про це відповідний розпорядчий документ та оприлюднити його на офіційному веб – сайті Глибочицької сільської ради.

4. Начальнику відділу юридичної, кадрової та організаційної роботи (Мошківський Л.Б.) довести до відома громадян інформацію про відповідальність за порушення вимог законодавства України з питань боротьби з інфекційними хворобами, шляхом висвітлення даної інформації на офіційному веб-сайті сільської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Семотюка В.Д.

Сільський голова                                                                     С.В.Сокальський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь