A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

28-11 Про розірвання договору між комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної – медико санітарної допомоги» Коростишівської районної ради та Глибочицькою сільською радою про оренду комунального майна

Дата: 09.04.2020 18:23
Кількість переглядів: 646

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
(двадцять восьма сесія сьомого скликання)
від 10  квітня  2020  року

Про розірвання договору

між комунальним некомерційним

підприємством «Центр первинної – медико

санітарної допомоги»

Коростишівської районної ради та

Глибочицькою сільською радою

про оренду комунального майна

 

         Керуючись положеннями Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та Положенням про оренду комунального майна, затвердженого рішенням дев’ятої сесії сьомого скликання Глибочицької сільської ради від 20.07.2018 № 32, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Розірвати договір № 449 від 03.12.2018 року, що укладений між комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико–санітарної допомоги» Коростишівської районної ради та Глибочицькою сільською радою про оренду приміщення фельдшерсько – акушерського пункту, що знаходиться за адресою: с. Кмитів, вул. Житомирська, буд. № 30 Коростишівського району Житомирської області, площею 63,96 кв.м.

2. Доручити сільському голові (Сокальський С.В.) підписати від імені Глибочицької сільської ради додаткову угоду про розірвання даного Договору.

3. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово – коммунального господарства, комунальної власності, промисловості, енергозбереження, транспорту та зв’язку.

 

Глибочицький

сільський голова                                                         С.В. Сокальський

 

 

ДОДАТКОВА УГОДА № ___

ДО ДОГОВОРУ № 449 від 03.12.2018 року

 

с. Глибочиця,                                                                                  ________________2020 року

Житомирський район

 

Глибочицька сільська рада Житомирського району Житомирської області, в особі ______________________________________________________________, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», (надалі - "ОРЕНДОДАВЕЦЬ") з однієї сторони,  та комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Коростишівської районної ради, в особі _____________________________________________________________________, що діє на підставі Статуту (надалі – «ОРЕНДАР») з другої сторони, разом іменовані – «СТОРОНИ», відповідно до положень ст. ст. 651, 653 та 654 Цивільного кодексу України уклали цю Додаткову угоду про розірвання договору № 449 від 03.12.2018 року, укладеного між Глибочицькою сільською радою Житомирського району Житомирської області та комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Коростишівської районної ради (надалі іменується – «УГОДА») про наступне:

1. ОРЕНДОДАВЕЦЬ та ОРЕНДАР, за взаємною згодою сторін, дійшли згоди розірвати договір № 449 від 03.12.2018 року, укладеного між Глибочицькою сільською радою Житомирського району Житомирської області та комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Коростишівської районної ради(надалі іменується- «Договір»).

2. З моменту набрання чинності цією Угодою зобов’язання Сторін, що виникли з Договору, припиняються і Сторони не вважають себе пов’язаними будь – якими правами та обов’язками, що виникли із Договором.

3.Ця Угода вважається укладеною і набирає чинності з моменту її підписання Сторонами та скріплення її печатками Сторін.

4. Дана Угода укладена в двох примірниках по одному для кожної зі Сторін і є невід’ємною частиною Договору.

 

Юридичні адреси та банківські реквізити сторін:

 

 

«ОРЕНДОДАВЕЦЬ»:                                                                                                      «ОРЕНДАР»:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь