Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

28-01 Про внесення змін та доповнень у Програму соціально-економічного і культурного розвитку Глибочицької сільської ради на 2020 рік

Дата: 09.04.2020 18:06
Кількість переглядів: 598

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
(двадцять восьма сесія сьомого скликання)
від 10  квітня  2020  року

 

Про внесення змін та доповнень

у Програму соціально-економічного

і культурного розвитку Глибочицької сільської ради на 2020 рік

 

Заслухавши інформацію щодо проєктів розвитку, які будуть впроваджені на території Глибочицької сільської ради у 2020 році, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада    

 

ВИРІШИЛА:

 

1. До розділу 1 «Розвиток освітньої сфери» додати проєкт №13 та викласти його у наступній редакції «Капітальний ремонт приміщень їдальні КОЗО «Глибочицький ліцей» Житомирського району Житомирської області за адресою: вул. 40 років Перемоги, 3, в селі Глибочиця, Житомирського району Житомирської області» загальною кошторисною вартістю 1 303,828 тис. грн. (Один мільйон триста три тисячі вісімсот двадцять вісім гривень).

2. У розділі 4 «Інфраструктурна політика та благоустрій» проєкт №2  викласти в такій редакції «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Шкільна в с. Глибочиця Житомирського району Житомирської області» загальною вартістю 796,457 тис. грн. (Сімсот дев’яносто шість тисяч чотириста п’ятдесят сім гривень).

3. У розділі 4 «Інфраструктурна політика та благоустрій» проєкт №3  викласти в такій редакції «Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці за адресою: вул. М. Грушевського №2а та №47 в с. Глибочиця Житомирського району Житомирської області» загальною вартістю 1 222,649 тис. грн. (Один мільйон двісті двадцять дві тисячі шістсот сорок дев’ять гривень).

4. У розділі 4 «Інфраструктурна політика та благоустрій» проєкт №9 викласти в такій редакції «Капітальний ремонт дорожнього покриття до кладовища с. Кмитів Коростишівського району Житомирської області» загальною вартістю 300,00 тис. грн. (Триста тисяч гривень).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та  міжмуніципального співробітництва.

 

 

Сільський голова                                                               С.В. Сокальський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь