A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Звернення Глибочицького сільського голови

Дата: 17.03.2020 20:16
Кількість переглядів: 622

Шановні мешканці Глибочицької об’єднаної територіальної громади.

У зв’язку із введенням в Житомирській та Чернівецькій областях надзвичайної ситуації з 17 березня по 03 квітня 2020 року, прошу Вас з розумінням віднестися до обмежувальних заходів, які дадуть можливість зберегти здоров’я та життя Вам та Вашим родинам.

Відповідно до ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19", рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації від 10.03.2020 року, на виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС з 18 березня  по 03 квітня 2020 року заборонено регулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському, внутрішньообласному і міжобласному сполученнях (крім перевезення легковими автомобілями). Контроль за виконанням рішення Уряду покладено на МВС та Національну поліцію.

Виконавчим комітетом Глибочицької сільської ради ведеться робота по організації та забезпеченню життєдіяльності мешканців громади. На території громади у всіх закладах торгівлі у достатній кількості наявні продукти харчування. Вирішується питання щодо забезпечення жителів медичними препаратами та виробами медичного призначання.

З повагою Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь