Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

27-02 Про внесення змін та доповнень у Програму соціально-економічного і культурного розвитку Глибочицької сільської ради на 2020 рік

Дата: 06.03.2020 17:03
Кількість переглядів: 503

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія сьомого скликання)
від 12  березня 2020  року

Про внесення змін та доповнень

у Програму соціально-економічного

і культурного розвитку Глибочицької сільської ради на 2020 рік

 

Заслухавши інформацію щодо проєктів розвитку, які будуть впроваджені на території Глибочицької сільської ради у 2020 році, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада    

 

ВИРІШИЛА:

 

1. До розділу 1 «Розвиток освітньої сфери» додати захід 11 та викласти його у наступній редакції «Капітальний ремонт групи приміщень в осях 1-3; А-Б; Комунального опорного закладу освіти «Глибочицький ліцей» Житомирського району, Житомирської області для розміщення групи Глибочицького закладу дошкільної освіти «Веселка» Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області за адресою : вул. 40-років Перемоги, 3, в селі Глибочиця Житомирського району, Житомирської області» загальною кошторисною вартістю 663,582 тис. грн. (Шістсот шістдесят три тисячі п’ятсот вісімдесят дві гривні).

2. До розділу 1 «Розвиток освітньої сфери» додати захід 12 та викласти його у наступній редакції «Капітальний ремонт мережі водопостачання із встановленням станції знезалізнення води в Комунальному закладі «Студеницький ліцей» Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області за адресою: вул. Центральна, 1А, с.Студениця Коростишівського району, Житомирської області» загальною вартістю 279,580 тис. грн. (Двісті сімдесят дев’ять тисяч п’ятсот вісімдесят гривень).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та  міжмуніципального співробітництва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь