Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо переможців!

Дата: 28.09.2019 14:29
Кількість переглядів: 722

Фото без описуЗа підсумками 1 ліги Чемпіонату Житомирського району з футболу, що відбувся 22 вересня 2019 року у смт Новогуйвинське, футбольна команда «Енергія» с. Гадзинка Глибочицької ОТГ здобула цілковиту перемогу за І місце.

 

 «Енергія» переможець першості району!

 Минула неділя була внесена золотими літерами в історію гадзинського футболу. Клуб «Енергія», якому тільки сім років від народження, вже на найвищому п’єдесталі районного футболу!  В фінальному поєдинку, який відбувся на стадіоні «Танкіст», що в смт. Новогуйвинське, енергетики в «боротьбі за золото» першої ліги обіграли ФК «Троянів» з рахунком 1:0. З перших хвилин гра обох команд була напруженою і дуже обережною, бо всі відчували, що долю матчу вирішить один єдиний гол. З рештою так і сталося.

    Переможний м’яч на 60 хвилині матчу забив Петро Савчук, який зумів після подачі кутового поцілити у ворота суперника зльоту п’ятою. До речі, цей м’яч став ювілейним – 50-м в нинішньому сезоні. Нагадаємо, що «Енергія» на першому етапі змагань зайняла другу сходинку в турнірній таблиці групи «Б» (в активі гадзинських футболістів вісім перемог, три нічиї і одна поразка, різниця м’ячів 46–15). В на півфіналі підопічні, найкращого тренера області, Віктора Шиманського,  впевнено перемогли ФК Кодня 4:2 (в гостях) і 2:0
(вдома)!

    На загал зазначимо, що гадзинська команда в нинішньому сезоні показала досить якісний  і результативний футбол: в захисних лініях виділялись Владислав Шпаківський, Вадим Лозінський та Антон Косачев, а також в середній лінії та атаці, де як риби у воді себе почували брати-близнюки Петро і Олександр Савчуки (до речі, останній забив 13 м’ячів), Денис Бланк, Максим Сехов, Валерій Галахов та Руслан Матвійчук. Приємно зазначити, що на футбольній карті з’явилася така собі «команда-зірка», яка наступного сезону буде грати у вищій лізі Чемпіонату.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь