Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо переможців!

Дата: 28.09.2019 14:29
Кількість переглядів: 781

Фото без описуЗа підсумками 1 ліги Чемпіонату Житомирського району з футболу, що відбувся 22 вересня 2019 року у смт Новогуйвинське, футбольна команда «Енергія» с. Гадзинка Глибочицької ОТГ здобула цілковиту перемогу за І місце.

 

 «Енергія» переможець першості району!

 Минула неділя була внесена золотими літерами в історію гадзинського футболу. Клуб «Енергія», якому тільки сім років від народження, вже на найвищому п’єдесталі районного футболу!  В фінальному поєдинку, який відбувся на стадіоні «Танкіст», що в смт. Новогуйвинське, енергетики в «боротьбі за золото» першої ліги обіграли ФК «Троянів» з рахунком 1:0. З перших хвилин гра обох команд була напруженою і дуже обережною, бо всі відчували, що долю матчу вирішить один єдиний гол. З рештою так і сталося.

    Переможний м’яч на 60 хвилині матчу забив Петро Савчук, який зумів після подачі кутового поцілити у ворота суперника зльоту п’ятою. До речі, цей м’яч став ювілейним – 50-м в нинішньому сезоні. Нагадаємо, що «Енергія» на першому етапі змагань зайняла другу сходинку в турнірній таблиці групи «Б» (в активі гадзинських футболістів вісім перемог, три нічиї і одна поразка, різниця м’ячів 46–15). В на півфіналі підопічні, найкращого тренера області, Віктора Шиманського,  впевнено перемогли ФК Кодня 4:2 (в гостях) і 2:0
(вдома)!

    На загал зазначимо, що гадзинська команда в нинішньому сезоні показала досить якісний  і результативний футбол: в захисних лініях виділялись Владислав Шпаківський, Вадим Лозінський та Антон Косачев, а також в середній лінії та атаці, де як риби у воді себе почували брати-близнюки Петро і Олександр Савчуки (до речі, останній забив 13 м’ячів), Денис Бланк, Максим Сехов, Валерій Галахов та Руслан Матвійчук. Приємно зазначити, що на футбольній карті з’явилася така собі «команда-зірка», яка наступного сезону буде грати у вищій лізі Чемпіонату.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь