A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

27-55 Про надання  гр. Тарданській Ніні Федорівні. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою

Дата: 26.02.2020 15:53
Кількість переглядів: 498

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія сьомого скликання)
від 12  березня 2020  року

 

Про надання  гр. Тарданській Ніні Федорівні. дозволу

на розробку технічної документації із землеустрою

 

    Розглянувши  звернення довіреної особи Гришкевич Лідії Василівни про надання дозволу гр. Тарданської  Ніні Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в зв’язку з оформленням спадщини  на права на земельну частку (пай)  померлої  спадкодавці Суббота Францішка Антонівна взамін сертифіката ЖТ № 0037437 із земель колективної власності реформованого КСП «Дружба» за межами с. Кмитів, Коростишівського району, враховуючи список громадян, власників земельних сертифікатів земельну частку (пай), щодо організації розподілу земельних ділянок між їх власниками по Кмитівській сільській раді, керуючись ст.ст. 12,25,122 пунктом 3 розділу ІX «Прикінцеві Положення», розділом X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України,  ст.ст.1,3,5,11  Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» та іншими Законами та  нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати гр. Тарданській Ніні Федорівні дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за  № 306  загальною площею 2,6481 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  за рахунок земель реформованого КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту на території Глибочицької сільської ради, Коростишівського району, Житомирської області відповідно до проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) по розподілу земельних ділянок між їх власниками.

2.   Громадянці Тарданській Н.Ф.

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у власність земельної ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь