A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ВІД МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК ДО ВЕРШИН НАУКИ……

Дата: 05.03.2020 10:01
Кількість переглядів: 592

Проведення позакласних занять з біології дає можливість врахувати індивідуальні особливості учнів, їх інтереси та схильності, а також формувати ключові компетентності екологічної грамотності та здорового життя. Особливого значення мають дослідження природи та експериментальні заходи, що дають можливість поглибити знання з певної теми. Проведення досліджень дають можливість розвивати творчу діяльність учнів. Одним із видів такої діяльності є участь у роботі Малої Академії Наук.

Цього року учениця 11 класу Студеницького ліцею Ковальчук Ярослава брала участь у конкурсі-захисті   МАН України з роботою на тему: “Визначення твердості води у різних типах водойм в околицях села Студениця”. Завдяки цій роботі Ярослава змогла застосувати набуті теоретичні знання та практичні навички у сфері біології на практиці і побути в ролі науковця та оратора.

Саме участь у таких заходах дає можливість учням реалізуватися в різних сферах, самовиразитись, застосувати всі свої знання, навички та отримати хороший результат, адже в майбутньому це обов’язково стане в нагоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь