A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

27-48 Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Нацевичу Володимиру Францовичу

Дата: 26.02.2020 15:44
Кількість переглядів: 485

    ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія сьомого скликання)
від 12  березня 2020  року

Про надання  дозволу на розробку

документації із землеустрою

 

Розглянувши звернення  гр. Нацевича Володимира Францовича  про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Кмитів, вул. Покровська, 51, Коростишівського району, яка перебуває у нього в  користуванні,  керуючись ст.ст. 12,40,116,118,121,122, п. 3 розділу ІX «Прикінцеві положення», розділом X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України та іншими Законами та правовими актами у галузі земельних відносин сільська рада сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати  гр. Нацевичу Володимиру Францовичу   дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у власність  площею 0,25 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Кмитів, вул. Покровська, 51, Коростишівського району,  Житомирської області.
  2. Громадянину:  Нацевичу В.Ф.

2.1 На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку технічної документації із землеустрою у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у власність земельної ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь