A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

27-37 Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки  гр. Коржовському Михайлу Григоровичу

Дата: 24.02.2020 15:45
Кількість переглядів: 518

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія сьомого скликання)
від 12  березня 2020  року

Про  надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо зміни

цільового призначення земельної ділянки 

 

 

  Розглянувши звернення гр. Коржовського Михайла Григоровича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності кадастровий №1822082000:02:001:1730 площею 0,0337 га в зв’язку із зміною функціонального використання об’єкту нерухомого майна, яке належить мені на праві власності   та розташоване с Глибочиця вул. Промислова, 1, керуючись ст.ст. 12,20, 122,124,125,126, п.3 розділу ІX „Прикінцеві положення”, розділу X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, та іншими Законами і нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати гр. Коржовському Михайлу Григоровичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності кадастровий № 1822082000:02:001:1730 площею 0,0337 га із земель сільськогосподарського призначення (В.01.13), вид використання - для іншого сільськогосподарського призначення, на землі житлової та громадської забудови, цільове  призначення (В.03.07), вид використання-  для будівництва та обслуговування закладів торгівлі, яка розташована Житомирська область, Житомирський район, с. Глибочиця, вул. Промислова, 1.

2.  Громадянину: Коржовському М.Г.

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про надання у користування земельної ділянки для обслуговування об’єкту нерухомого майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь