A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

27-32 Про надання   дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки Микитюк Галині Федорівні

Дата: 24.02.2020 15:13
Кількість переглядів: 477

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія сьомого скликання)
від 12  березня 2020  року

 

Про надання   дозволу на розробку технічної

 документації із землеустрою щодо поділу та

об’єднання земельної ділянки

 

    Розглянувши  звернення громадянки Микитюк Галини Федорівни про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою з метою надання у власність для земельної частки (паю) № 002, площею 1,86 га, яка належить згідно  рішення Житомирського районного суду Житомирської області від 16 грудня 2019 року справа №278/2853/19 із земель колективної власності реформованого КСП «Глибочицьке» за межами населеного пункту с. Гадзинка,  керуючись ст.ст. 12,25,79-1,81,89,122 пункт 3 розділ ІX «Прикінцеві Положення», розділ X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України,  ст.ст.1,3,5,11  Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» та іншими Законами та  нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянці Микитюк Галині Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки невитребувані земельні частки (паї) кадастровий номер 1822082000:03:000:0954 площею 46,3979 га землі сільськогосподарського призначення за цільовим призначенням А 01.01 для  ведення товарного сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населеного пункту на території Глибочицької сільської ради, Житомирського району, Житомирської області на дві, а саме:

- Земельна ділянка № 2 площею 1,86 га;

- Земельна ділянка № 3 площею 42,6779 га.

  1. Громадянці Микитюк Г.Ф.

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у власність земельної ділянки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь