A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

27-19 Про передачу гр. Поліщук О.Г. у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Глибочицької  сільської ради за межами с. Студениця Коростишівського району, Житомирської області

Дата: 24.02.2020 11:23
Кількість переглядів: 426

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія сьомого скликання)
від 12  березня 2020  року

 

Про передачу гр. Поліщук О.Г. у власність
земельної ділянки для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва на
території Глибочицької  сільської ради
за межами с. Студениця Коростишівського району,
Житомирської області

 

    Розглянувши  звернення  гр. Поліщук Олени Григорівни про передачу у власність земельної ділянки (паю) № 058 взамін  сертифіката на право на земельну частку (пай) серії ЖТ № 0031086     із нерозподілених та невитребуваних земель колективної власності реформованого КСП «Україна» за межами с. Студениця, Коростишівського району, Житомирської області, в зв’язку з виникненням у спадкоємиці права на земельну частку (пай),  враховуючи  те, що дана земельна ділянка перебуває в оренді ТОВ «Коростишівземінвест»,  керуючись ст.ст. 12,22,25,122,141, пунктом 3 розділу ІX «Прикінцеві Положення», розділом X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України,  ст.ст.1,3,5,11  Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» та іншими Законами та  нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин,  сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати гр. Поліщук Олені Григорівні  у власність земельну ділянку № 058, кадастровий номер 1822587300:06:000:0058 площею 3,4112 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва взамін сертифіката ЖТ № 0031086 із земель реформованого КСП «Україна» на території Глибочицької сільської ради за межами с. Студениця, Коростишівського району, Житомирської області відповідно до схеми поділу земель колективної власності на земельні частки (паї) )  між їх власниками.

2.   Припинити договір оренди земельної ділянки за кадастровим № 22587300:06:000:0058 площею 3,4112 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, який укладений між Коростишівською районною державною адміністрацією ідентифікаційний код 35904775 та ТОВ «Коростишівземінвест» як на невитребувану земельну частку (пай) № 58, що розташована на території Глибочицької сільської ради за межами с.  Студениця, в зв’язку з виникненням у спадкоємиці  права на земельну частку (пай).

3. Сільському голові С. В. Сокальському забезпечити укладання угоди про розірвання договору оренди землі з ТОВ «Коростишівземінвест».

4. Гр. Поліщук О..Г. звернутись із заявою до органу Державної реєстрації речових прав  для  подальшого вирішення питання по суті.

5. Землевпоряднику по сільський раді  внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь