A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

 Нарада керівників закладів освіти

Дата: 03.02.2020 10:35
Кількість переглядів: 541

 

Фото без опису

29 січня 2020 року на базі Кошарищенської гімназії відбулись нарада керівників закладів освіти Глибочицької сільської ради та практичний семінар  з теми «Система планування роботи закладу загальної середньої освіти як складова освітнього менеджменту». На нараду було запрошено  керівників закладів загальної середньої та  дошкільної освіти, активну роботу в практичному семінарі брали педагоги Кошарищенської гімназії.

      Одним із основних завдань організації освітнього процесу є збереження здоров’я та формування здорового способу життя у підростаючого покоління. При цьому важливе значення має організація харчування учнів у закладах освіти, дотримання фізіологічних та санітарних норм, забезпечення продуктами натурального походження з високою харчовою і біологічною цінністю, формування у шкільні роки відповідального ставлення дітей до власного здоров’я та вироблення навичок здорового способу життя, формування культури харчування. Тому начальник відділу освіти  Г.М. Войтенко  у своєму виступі «Про стан харчування та дотримання норм харчування в закладах освіти Глибочицької сільської ради звернула увагу керівників   закладів освіти саме на створення умов для організації якісного харчування учнів у закладах освіти громади.

       Важливим питанням, на якому  акцентувала увагу керівник відділу освіти, була робота закладів освіти в електронний базі ІСУО та ЄДЕБО (єдина електронна база освіти). Ганна Мефодіївна   проаналізувала систему та структуру роботи в базі   та надала необхідні рекомендації на 2020 рік.

      З питанням «Про стан організації виховної роботи в закладах освіти» виступила провідний  спеціаліст відділу  Панова Г.С. Вона зазначила, що сучасна школа вимагає докорінного переосмислення усієї системи виховання, оновлення змісту, форм і методів духовного  становлення особистості, створення умов для самореалізації різних видів творчої діяльності дитини.

     На завершення наради  начальник відділу освіти Войтенко Г.М.  визначила  всі питання  урегулювання проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року, крім того надала пояснення щодо вибору підручників для учнів 3 та 7 класів.

 

 Директор Кошарищенської гімназії Дорошенко Т.С. спільно з педагогічним колективом  вдало взяли участь у семінарі «Система планування роботи закладу загальної середньої освіти як складова освітнього менеджменту», який включив   виступ-досвід роботи  Т. С. Дорошенко та практикум-тренінг «Самоменеджмент для вчителів», який провела заступник з навчально-виховної роботи Н. В. Сухан. Матеріали тренінгу були цікавими і корисними для присутніх керівників і педагогічних працівників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь