Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

ЖИТОМИРСЬКЕ РАЙОННЕ ВІДІЛЕННЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ВІДДІЛУ ГУНП ІНФОРМУЄ

Дата: 03.02.2020 09:52
Кількість переглядів: 1378

Житомирським районним відділенням поліції Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області вживаються організаційні і практичні заходи щодо забезпечення публічної безпеки і порядку та посилення боротьби зі злочинністю не території Житомирського району.

Актуальним механізмом забезпечення охорони публічної безпеки і порядку є виконання вимог Указу Президента України від 28.03.2008 № 276 «Про додаткові заходи щодо забезпечення прав і свобод людини, громадянина, громадського порядку, посилення боротьби зі злочинністю» та впровадження проекту «Безпечне місто».

Проект «Безпечне місто» - це комплексна автоматизована система, яка надає можливість оперативного цілодобового контролю за ситуацією, ведення відео- й аудіоархіва, надання візуальної інформації з місць установки телекамер, відновлення ходу подій на основі записаних відеоматеріалів та інших автоматизованих систем інфраструктури.

На сьогодні на території Житомирського району недостатньо встановлено засобів відеоспостереження для здійснення контролю за місцями зі складною оперативною обстановкою.

Враховуючи викладене, з метою належного забезпечення публічної безпеки і порядку громадян, посилення контролю за станом правопорядку, підвищення оперативності реагування на правопорушення, а також впровадження практичної роботи спрямованої на протидію терористичній діяльності, просимо власників підприємств, кафе, барів, магазинів, готелів, АЗС тощо, провести роботи щодо встановлення ними на прилеглій до їх території засобів відеоспостереження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь