A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

25-47 Про надання дозволу АТ «Житомиробленерго» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в межах населених пунктів

Дата: 15.12.2019 08:13
Кількість переглядів: 505

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять п’ята сесія сьомого скликання)
від  23  грудня 2019  року

Про надання дозволу АТ «Житомиробленерго»

на розробку проекту землеустрою щодо

відведення земельних ділянок в межах населених пунктів

 

    Розглянувши клопотання АТ «Житомиробленерго» з проханням про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок загальною площею 0,0086 га з метою надання в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії,  які розташовані на території Глибочицької сільської ради в межах населених пунктів Коростишівського  району  та керуючись ст.ст. 12,20, 76,79-1, 122,125,126, 186 п. 3 розділу ІX «Прикінцеві положення», розділ X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України та іншими Законами та правовими актами у галузі земельних відносин сільська рада  ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати АТ «Житомиробленерго» дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під КТП-46 площею 0,0025 га., в с. Великі Кошарища, КТП-263 площею 0,0025 га в с. Малі Кошарища Коростишівського району за категорією земель  землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення за цільовим призначенням   (J.14.02) вид використання  для  розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії на території Глибочицької сільської ради, в межах населених пунктів  Коростишівського району,  Житомирської області.  
  2. Клопотання в частині надання АТ «Житомиробленерго» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під КТП-230 площею 0,0036 га., для  розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, в с. Кмитів, Коростишівського району залишити без задоволення в зв’язку з тим, що КТП-230 розташоване на земельній ділянці за кадастровим №1822583200:02:000:0155, яка перебуває у постійному користуванні Кмитівської спеціальної загальноосвітньої школи інтернату та належить до комунальної власності Житомирської обласної ради.
  3. Директору АТ «Житомиробленерго»

3.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у термін, що обумовлений угодою сторін.

3.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про надання в оренду земельної ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь