A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

25-46-367 Про надання  дозволу на розробку документації із землеустрою

Дата: 15.12.2019 08:06
Кількість переглядів: 417

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять п’ята сесія сьомого скликання)
від  23  грудня 2019  року

 

Про надання  дозволу на розробку

документації із землеустрою

 

    Розглянувши звернення гр. Котенко Надії Олексіївни  про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га для ведення особистого селянського господарства, яка  знаходилась в  користуванні її померлої матері Безпрозванної Катерини Григорівни в с. Кмитів, Коростишівського району,  керуючись ст.ст. 12,33,116,118, 122,125,126,186-1  п. 3 розділу ІX «Прикінцеві положення», розділ X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України та іншими Законами та правовими актами у галузі земельних відносин сільська рада  

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати  гр. Котенко Надії Олексіївні    дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах с .Кмитів, Коростишівського району,  Житомирської області.  

2.  Громадянці: Котенко Н.О.

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у власність земельної ділянки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь