A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

25-06 Про умови оплати праці сільського голови

Дата: 03.12.2019 09:15
Кількість переглядів: 723

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять п’ята сесія сьомого скликання)
від  23  грудня 2019  року

Про умови оплати праці

сільського голови

 

Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», на підставі Постанови Кабінету Міністрів від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» із внесеними змінами та доповненнями, Постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.2019 №528 «Про внесення змін у додатки до постанови КМУ від 09.03.2006 №268» та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань інвестицій, державних дотацій та субвенцій, бюджету та фінансів сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Встановити сільському голові Сокальському Сергію Вікторовичу на 2020 рік наступні виплати:   надбавку за вислугу років в розмірі 20 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, надбавку за ранг, надбавку за вчену ступінь 5 відсотків до посадового окладу,                            __ відсотків надбавки за високі досягнення в праці (посадовий оклад, ранг, вислуга років), щомісячно преміювати у розмірі ____ відсотків до посадового окладу за фактично відпрацьований час, надати премію до державного свята - День місцевого самоврядування, День Незалежності України, День Конституції України, матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати, матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.
  2. Бухгалтеру провести відповідні перерахування в частині виплати доплати за ранг визначеної додатком 57 Постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.2019 №528 «Про внесення змін у додатки до постанови КМУ від 09.03.2006 №268», з моменту набрання чинності 25.06.2019 року.
  3. Рішення №4 чотирнадцятої сесії Глибочицької сільської ради сьомого скликання від 21.12.2018 року «Про умови оплати праці сільського голови» вважати таким, що втратило чинність.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально -економічного розвитку, інвестицій та міжмуніципального співробітництва.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь