Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

25-05 Про затвердження нової структури апарату Глибочицької сільської ради

Дата: 03.12.2019 09:13
Кількість переглядів: 650

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять п’ята сесія сьомого скликання)
від  23  грудня 2019  року

Про затвердження нової структури апарату
Глибочицької сільської ради

 

Відповідно до пункту 5 статті 26, пункту 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку з виробничою необхідністю, Глибочицька сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити нову структуру апарату Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області, з 01 січня 2020 року, ввівши наступні зміни (додаток 1):
    1. з відділу юридичної, кадрової та організаційної роботи вивести 0,5 ставки вакантної посади старшого інспектора з військового обліку ввівши її до відділу землевпорядкування, архітектури, ЖКГ, господарської діяльності, тим самим збільшивши ставку прибиральниці службових приміщень села Глибочиця, з 0,5 ставки на 1 ставку, у зв’язку із збільшенням площі адміністративного приміщення Глибочицької сільської ради відповідно до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 497049918220 та технічного паспорта на громадський будинок з господарськими будівлями та спорудами Михайла Грушевського, 2 село Глибочиця.
    2. вивести з штатного розпису наступні вакантні посади: головного спеціаліста відділу освіти – 1 штатну одиницю; головного спеціаліста відділу культури та туризму, молоді та спорту – 1 штатну одиницю; старшого інспектора по спорту відділу культури та туризму, молоді та спорту – 1 штатну одиницю.
  2. Затвердити загальну чисельність апарату Глибочицької сільської ради та її виконавчих органів в кількості 42,5 штатних одиниць.
  3. Головному бухгалтеру – начальнику відділу бухгалтерського обліку Глибочицької сільської ради привести штатний розпис апарату у відповідність з даним Рішенням.
  4. Надати право сільському голові затвердити штатний розпис апарату Глибочицької сільської ради у межах встановленої Рішенням ради чисельності працівників.
  5. Рішення двадцять другої сесії сьомого скликання Глибочицької сільської ради від 05.09.2019 №74 вважати таким, що втратив чинність.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Глибочицького сільського голову.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь