A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

25-03 Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на 2020 рік

Дата: 02.12.2019 15:38
Кількість переглядів: 858

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять п’ята сесія сьомого скликання)
від  23  грудня 2019  року

 

Про затвердження Програми

фінансування видатків на

компенсаційні виплати за

пільговий проїзд окремих

категорій громадян

автомобільним транспортом

на 2020 рік

 

З метою забезпечення компенсації за пільговий проїзд автомобільним транспортом пільгових категорій громадян сільської ради, заслухавши інформацію сільського голови Сокальського С.В., враховуючи висновок постійної депутатської комісії, керуючись статями 26, 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.91 Бюджетного кодексу України, ст.12,13 Закону України «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту», ст. 20, 21, 27 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», ст. 13 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 38(1) Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», окремими положеннями Законів України «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», постановою Кабінету Міністрів України від 17.05.1993р. №354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування», сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму фінансування видатків на  компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських маршрутах загального користування на території Глибочицької сільської ради на 2020 рік (надалі-Програма) (додаток 1).

2. Встановити, що Програма є чинною з 01 січня 2020 року впродовж 2020 року до моменту врегулювання питання фінансування пільгового проїзду окремих категорій громадян за рахунок державного бюджету України.

3. Затвердити перелік та категорії пільгових категорій громадян в розрізі населених пунктів Глибочицької сільської ради, які мають право  на відшкодування компенсацій за пільговий проїзд (додаток 2).

4. Направляти кошти, передбачені бюджетом Глибочицької сільської ради на 2020 рік, на здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування .

5. Уповноважити сільського голову Сокальського С.В. на укладання з перевізниками, що здійснюють пільгове перевезення громадян територією сільської ради, договорів на здійснення компенсаційних виплат за перевезення пільгових категорій громадян  автомобільним транспортом на приміських маршрутах територією Глибочицької сільської ради за формою відповідно до додатка 2 Програми та вживати всі необхідні заходи для виконання даного рішення в межах розрахунків (додатки 3,4).

6. Відповідальність за достовірність, повноту та своєчасне подання розрахунків до бухгалтерії сільської ради покласти на перевізників, з якими укладені відповідні договори.

7. Створити Комісію з визначення коефіцієнту співвідношення кількості пасажирів-пільговиків та пасажирів, що оплачують проїзд в автомобільному транспорті-мешканців Глибочицької сільської ради. (додаток 5).

8. Контроль за даним рішенням покласти на постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжмуніципального співробітництва.

Завантажити Программу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь