A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про хід сертифікації педагогічних працівників Глибочицької ОТГ

Дата: 04.12.2019 14:23
Кількість переглядів: 544

Фото без описуВ Україні вперше відбулась пілотна сертифікація педагогічних працівників. Метою даної сертифікації є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Сертифікація відбувалась виключно на добровільних засадах. Вчитель Гадзинської гімназії Кучук Оксана Леонідівна стала «першою ластівкою» сертифікації в Глибочицькій ОТГ. Сертифікація складалась з трьох видів оцінювання: створення вчителем власного е-портфоліо, експертного оцінювання професійних компетентностей шляхом вивчення практичного досвіду та незалежного тестування.

27 листопада 2019 року стали відомі прохідні порогові бали для учасників сертифікації: 72 бали – вивчення практичного досвіду, 50 балів – незалежне тестування. Вчителька успішно подолала цей поріг і 02 грудня 2019 року в її особистому кабінеті був розміщений сертифікат про проходження сертифікації.

Щиро вітаємо Оксану Леонідівну з успішним проходженням сертифікації. Впевнені, що і інші вчителі нашої ОТГ, за прикладом її, долучаться до сертифікації в наступному році!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь