Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про хід сертифікації педагогічних працівників Глибочицької ОТГ

Дата: 04.12.2019 14:23
Кількість переглядів: 592

Фото без описуВ Україні вперше відбулась пілотна сертифікація педагогічних працівників. Метою даної сертифікації є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Сертифікація відбувалась виключно на добровільних засадах. Вчитель Гадзинської гімназії Кучук Оксана Леонідівна стала «першою ластівкою» сертифікації в Глибочицькій ОТГ. Сертифікація складалась з трьох видів оцінювання: створення вчителем власного е-портфоліо, експертного оцінювання професійних компетентностей шляхом вивчення практичного досвіду та незалежного тестування.

27 листопада 2019 року стали відомі прохідні порогові бали для учасників сертифікації: 72 бали – вивчення практичного досвіду, 50 балів – незалежне тестування. Вчителька успішно подолала цей поріг і 02 грудня 2019 року в її особистому кабінеті був розміщений сертифікат про проходження сертифікації.

Щиро вітаємо Оксану Леонідівну з успішним проходженням сертифікації. Впевнені, що і інші вчителі нашої ОТГ, за прикладом її, долучаться до сертифікації в наступному році!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь