A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Ти не знаєш на що ти здатний, поки не спробуєш!

Дата: 04.12.2019 14:21
Кількість переглядів: 603

Фото без описуСаме ці слова стали визначальними при виборі основного напрямку діяльності комунального закладу «Гадзинська гімназія». Педагогічний колектив на чолі з директором закладу освіти готові до змін, які диктує їм сьогодення. Свідченням цього є участь у семінарі-практикумі «Організація ефективного та безпечного освітнього середовища Нової української школи», який відбувся 28 листопада на базі комунального закладу «Гадзинська гімназія». У нараді взяли участь начальник відділу освіти Глибочицької сільської ради Войтенко Ганна Мефодіївна, провідний спеціаліст відділу освіти Панова Галина Станіславівна, директори ЗЗСО та ЗДО Глибочицької ОТГ.

Інноваційний розвиток сучасного закладу освіти – це цілеспрямований і незворотній процес, що забезпечує якісні зміни, перехід до нового якісного стану. Про інновації в організації методичної роботи гімназії доповіла директор Щебет Ірина Володимирівна. Вона наголосила на необхідності зменшення паперової роботи для вчителя. Альтернативою паперового збору інформації запропонувала створення електронних е-портфоліо вчителів.

Вчитель української мови та літератури Прогожук Ілона Петрівна провела заняття «Використання Google Classroom для організації високотехнологічного навчання». Учасники семінару практично ознайомилися з можливостями цієї платформи.

Педагоги гімназії не залишилися осторонь пілотного проєкту зі сертифікації вчителів початкової школи. Своїми враженнями з учасниками семінару поділилася вчителька початкових класів Кучук Оксана Леонідівна, яка успішно пройшла сертифікацію.

Семінар проходив у динамічній та продуктивній атмосфері.

В ході наради було розглянуто ряд питань, які озвучили начальник відділу освіти Глибочицької сільської ради Войтенко Г.М., провідний спеціаліст відділу освіти Панова Г.С.:

  • Про норми Положення про інституційну форму здобуття загальної середньої освіти.
  • Про організацію і проведення Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2020».
  • Про забезпечення енергозбереження в ЗЗСО, ЗДО, визначення пріоритетних напрямків енергозбереження. Основи електробезпеки в закладі освіти та захист працівників.

Учасники наради отримали необхідну і змістовну інформацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь