A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

22 листопада 2019 року - відкриття адміністративного приміщення Глибочицької сільської ради

Дата: 20.11.2019 17:11
Кількість переглядів: 854

Шановні жителі та гості Глибочицької об'єднаної територіальної громади, запрошуємо вас на урочисте відкриття оновленого адміністративного приміщення Глибочицької сільської ради.  Захід відбудеться 22 листопада 2019 року, початок - 14:00, село Глибочиця, вулиця Михайла Грушевського, 2.

Фото без опису

Вдаючись до історії то наша Глибочицька, на той час Вацьківська  сільська рада утворена 1923 року у складі сіл Вацьків (Глибочиця), Гадзинка, Калинівка, хутір Артанка Левківської волості Житомирського повіту.

28 вересня 1925 року та 8 січня 1929 року виділено самостійні сільські ради сіл Гадзинка та Калинівка. До 30 січня 1929 року в підпорядкуванні сільської ради значилися хутір Смоківка, а до 10 лютого 1952 року – хутір Хінчанка. 5 березня 1959 року приєднано село Гадзинку, Корчунок, Нову Березину та Нову Вигоду ліквідованої Гадзинської сільської ради.

Глибочицька сільська рада в свій час входила до складу наступних адміністративних районів:

Левківського з  1923 року

Іванківського з 1925 року

Житомирської міської ради з 1930 року

Житомирського району з 1939 року

Коростишівського з 1962 року

А з 1965 року знову Житомирського району.

В різні роки від початку створення і до наших днів Глибочицьку сільську раду очолювали справжні, досвідчені люди, покликані дбати про добробут жителів  громади. 

Це сільські голови:

Бондар (ім'я та по батькові невідомо);

Шинальський Петро Антонович;

Пилипчук Антон Павлович;

Іванов Ілля Якович;

Кондратюк Василь Андрійович;

Хоменко Василь Пилипович;

Пакляченко Василь Андрійович;

Плотницька Надія Василівна;

Кордон Станіслав Костянтинович;

Вигівська Антоніна Василівна;

Сова Віктор Олександрович.

А з 30 листопада  2017 року Глибочицька сільська рада розпочала свою роботу в новому об’єднаному форматі. Шляхом добровільного об’єднання  до Глибочицької сільської ради приєдналися дві сільські ради Коростишівського району: Студеницька та Кмитівська. Станом на сьогодні до Глибочицької сільської ради входить 10 сіл нашої громади: Глибочиця, Березина, Гадзинка, Нова Вигода, Кмитів, Великі Кошарища, Малі Кошарища, Студениця, Руденька та Городенка.

Благословенна Глибочицька земля. Це вона щедра і барвиста, співуча і колосиста, вмита річковими хвилями, наповнена пташиним дзвінкоголоссям спородила працьовитий і талановитий люд нашого краю. І дуже приємно, що сьогодні продовжуючи славні традиції своєї малої батьківщини Глибочицький сільський голова Сокальський Сергій Вікторович надзвичайно дбайливо ставиться до нашого молодого покоління, виважено і впевнено робить крок за кроком думаючи  про майбутнє нашої громади.

Оскільки державою в умовах децентралізації на ОТГ передано багато повноважень, Оновлене адміністративне приміщення сільської ради дає можливість мешканцям нашої громади в комфортних умовах отримувати численні адміністративні послуги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь