A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

24-299 Про припинення договору оренди земельної ділянки, яка розташована на території сільської ради

Дата: 09.11.2019 16:30
Кількість переглядів: 444

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять четверта сесія сьомого скликання)

від  28 листопада 2019 року

Про припинення договору оренди

земельної ділянки, яка розташована

на території сільської ради.

 

 

     Розглянувши звернення громадян Супрікова Андрія Володимировича, Суприкової Віти Володимирівни, Супрікової Любові Йосипівни про припинення договору оренди  земельної ділянки за кадастровим № __________ площею 2,6753 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, укладеного між Коростишівською районною державною адміністрацією ідентифікаційний код 35904775 та ТОВ «Агровістастар-Студениця», яка розташована на території Глибочицької сільської ради за межами с.  Студениця, в зв’язку з виникненням у спадкоємців права власності на земельну ділянку, керуючись ст.ст. 12,120,122,141,  Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст.ст.31,32 Законом України «Про оренду землі» ст.ст. 5,п.3 ст.13, 14-1 Закон України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1.  Припинити договір оренди № 24 від 19.12.2018 року укладений між Коростишівською районною державною адміністрацією ідентифікаційний код 35904775 та ТОВ «Агровістастар-Студениця» в особі Ващенко Інни Степанівни на земельну ділянку за кадастровим № ____________ площею 2,6753 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. яка розташована на території Глибочицької сільської ради за межами с. Студениця, в зв’язку з виникненням у спадкоємців права власності на земельну частку (пай).

 

2. Сільському голові С. В. Сокальському забезпечити укладання угоди про розірвання договору оренди землі з ТОВ «Агровістастар-Студениця».

  

3. Громадянам Супрікову Андрію Володимировичу, Суприковій Віті Володимирівні, Супріковій Любові Йосипівні звернутись із заявою до органу Державної реєстрації речових прав  для  подальшого вирішення питання по суті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь