A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

24-285 Про надання  дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Уфімцевій Марії Федорівні

Дата: 09.11.2019 09:59
Кількість переглядів: 453

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять четверта сесія сьомого скликання)

від  28 листопада 2019 року

Про надання  дозволу на розробку
документації із землеустрою

    Розглянувши заяву гр. Уфімцевої Марії Федорівни  з проханням  надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для ведення особистого селянського господарства, яка  знаходиться в її користуванні в с. Великі Кошарища, Коростишівського району,  враховуючи матеріали інвентаризації земель с. Великі Кошарища, керуючись ст.ст. 12,33,116,118, 122,125,126,186-1  п. 3 розділу ІX «Прикінцеві положення», розділом X ,,Перехідних положень” Земельного Кодексу України та іншими Законами та правовими актами у галузі земельних відносин сільська рада  

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати  гр. Уфімцевій Марії Федорівні   дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах с. Великі Кошарища, Коростишівського району,  Житомирської області.  

2.  Громадянці  Уфімцевій М.Ф.

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у власність земельної ділянки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь