A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

24-280 Про надання дозволу на розробку детального плану території Носульчак Лідії ОпанасівнІ

Дата: 08.11.2019 16:09
Кількість переглядів: 425

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять четверта сесія сьомого скликання)

від  28 листопада 2019 року

 

Про надання дозволу на розробку

детального плану території

 

    Розглянувши заяву громадянки Носульчак Лідії Опанасівни  про надання дозволу на  розробку детального плану території під будівництво жилого будинку на власних земельних ділянках за кадастровими номерами: №______ площею  0,1855 га, №___________ площею 0,0947 га, №_________________ площею 0,04 га, в зв’язку із зміною цільового призначення, які розташовані в межах с. Глибочиця, Житомирського  району, керуючись   ст. 12, Земельного кодексу України, ст. 31 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 16, 19, п.3,п.4,ст.. 24, Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності ” та іншими Законами і нормативно – правовими актами у галузі земельних відносин, сільська рада ВИРІШИЛА:

     

  1. Доручити виконавчому комітету сільської ради замовити розробку детальних планів території під будівництво та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на земельних ділянках за кадастровими номерами: №____ площею  0,1855 га, №__________ площею 0,0947 га, №1________ площею 0,04 га, які розташовані Житомирська область, Житомирський  район, в селі Глибочиця.

2.  Фінансування робіт з розробки детального плану території здійснити за рахунок коштів гр. Носульчак Лідії Опанасівни    на договірних умовах з сертифікованою  проектною організацією, що має право на виконання проектних робіт з виготовлення даної містобудівної документації.

3.  Погоджений детальний план території відповідно до чинного законодавства подати на затвердження до сесії сільської ради.

3  Попередити громадянку Носульчак Л.О.,  що будівництво на власних земельних ділянках для ведення особистого селянського господарства можливе лише при умові зміни їх цільового призначення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь