A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

24-255 Про поновлення гр. Гренда Валентині Петрівні договору оренди земельної ділянки

Дата: 08.11.2019 12:21
Кількість переглядів: 505

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять четверта сесія сьомого скликання)

від  28 листопада 2019 року

Про поновлення гр. Гренда Валентині Петрівні

договору оренди земельної ділянки

 

        Розглянувши звернення  ФОП Гренда Валентини Петрівни про поновлення дії договору оренди земельної ділянки за кадастровим №_________________ площею 0,0200 га, яка надана їй для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі, та розташована в селі Кмитів, вул. Покровська, 132-А, Коростишівського району, Житомирської області, керуючись ст.ст. 12,93, 125,126  п. 3 розділ  ІХ «Прикінцеві положення», Земельного Кодексу України, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 20, 33 Закону України «Про оренду землі» ст. 4 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»  та іншими Законами і нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин сільська рада ВИРІШИЛА:

 1. Поновити  ФОП Гренда Валентині Петрівні терміном на 10 років договір оренди земельної ділянки кадастровий №______________ площею 0,0200 га за категорією  земель: землі житлової та громадської забудови, цільове призначення В.03.07.  за видом використання земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Кмитів, вул. Покровська, 132-А, Коростишівського району, Житомирської області.

 2. Встановити орендну плату в розмірі 12 % від нормативно-грошової оцінки земельної ділянки 41428 грн. 00 копійок (сорок одна тисяча чотириста двадцять вісім гривень 00 копійок), що становить 4971,36 грн. за один рік оренди згідно витягу 32-6-0,25698/164-19  з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки виданого 01.04.2019 року відділом у Коростишівському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області всі інші істотні умови даного договору землі залишити без змін..

         3. Сільському голові С. В. Сокальському забезпечити укладання додаткової угоди до договору оренди землі   ФОП  Гренда В.П..           

         4. ФОП Гренда В.П. подати заяву та  необхідні документи до органу Державної реєстрації речових прав на нерухоме майно для реєстрації додаткової угоди до договору оренди  земельної ділянки.

 

Додаток до рішення сільської ради
24 сесії 7 скликання

від 28 листопада 2019 р. № _____

 

ДОДАТКОВА УГОДА

                                        до Договору оренди землі від 20.02.2017 року б/н

 

с.Глибочиця                                                                           « 28 » листопада 2019 року

 

ОРЕНДОДАВЕЦЬ – Глибочицька сільська  рада, що розташована за адресою:  с.Глибочиця вул.. Михайла Грушевського, 2, в особі сільського голови  Сокальського Віктора Сергійовича з одного боку та ОРЕНДАР – ФОП Гренда Валентина Петрівна , в подальшому разом  іменуються «Сторони», а кожна окремо – «Сторона», відповідно до рішення 24 сесії 7 скликання від      листопада  2019 року уклали цю додаткову угоду до Договору оренди земельної ділянки від 20 лютого 2017 року (надалі  іменується «Угода» ) про таке:

1. ОРЕНДОДАВЕЦЬ І ОРЕНДАР дійшли згоди продовжити на 10 (десять) років дію договору оренди земельної ділянки, кадастровий номер ______________ площею 0,0200 га, наданої в користування на умовах оренди ФОП Гренда В.П.  за цільовим призначенням, цільове призначення В.03.07.  за видом використання земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  в с. Кмитів по вул.  Покровська,  132-А.

2. Встановити орендну плату в розмірі 12 % від нормативно-грошової оцінки земельної ділянки 41428 грн. 00 копійок (сорок одна тисяча чотириста двадцять вісім гривень 00 копійок), що становить 4971,36 грн. за один рік оренди згідно витягу 32-6-0,25698/164-19  з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки виданого 01.04.2019 року відділом у Коростишівському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області

3. Всі інші умови вище зазначеного Договору, не змінені цією додатковою угодою, залишаються чинними у попередній редакції, і сторони підтверджують свої зобов’язання за Договором.

 4. Орендар зобов’язується зареєструвати Угоду протягом одного місяця з дня її підписання сторонами. У разі порушення строку реєстрації Орендар зобов’язується сплатити пеню у розмірі орендної плати за один місяць оренди, встановленої, за кожний повний чи не повний місяць прострочення.

5. Ця угода є невід’ємною частиною Договору оренди землі та набирає чинності з моменту її підписання і підлягає державній реєстрації.

6. Ця Додаткова угода до Договору оренди землі, серія та номер б/н від 20.02.2017 року укладена у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, один з яких знаходиться в ОРЕНДОДАВЦЯ, другий – в ОРЕНДАРЯ, третій — в ОРГАНІ, який провів його державну реєстрацію


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь