A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

24-247 Про передачу гр. Нестеренко Г.О. у власність змельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Глибочицької  сільської ради за межами с. Студениця Коростишівського району, Житомирської області.

Дата: 08.11.2019 11:29
Кількість переглядів: 474

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять четверта сесія сьомого скликання)

від  28 листопада 2019 року

Про передачу гр. Нестеренко Г.О. у власність
змельної ділянки для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва на
території Глибочицької  сільської ради
за межами с. Студениця
Коростишівського району, Житомирської області.

 

    Розглянувши  звернення  гр. Нестеренко Галини Олексіївни про передачу у власність земельної ділянки (паю) № 193 взамін  сертифіката на право на земельну частку (пай) серії _______________     із нерозподілених та невитребуваних земель колективної власності реформованого КСП «Україна» за межами с. Студениця, Коростишівського району, Житомирської області, в зв’язку з виникненням у спадкоємиці права на земельну частку (пай),  враховуючи про те, що дана земельна ділянка перебуває в оренді ТОВ «Коростишівземінвест»,  керуючись ст.ст. 12,22,25,122,141, пунктом 3 розділу ІX «Прикінцеві Положення», розділом X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України,  ст.ст.1,3,5,11  Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» та іншими Законами та  нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати гр. Нестеренко Галині Олексіївні у власність земельну ділянку № 193, кадастровий номер __________________ площею 2,1300 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва взамін сертифіката ЖТ № 0031525 із земель реформованого КСП «Україна» на території Глибочицької сільської ради за межами с. Студениця, Коростишівського району, Житомирської області відповідно до схеми поділу земель колективної власності на земельні частки (паї) )  між їх власниками.

2.   Припинити договір оренди земельної ділянки за кадастровим № _________________ площею 2,1300 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, який укладений між Коростишівською районною державною адміністрацією ідентифікаційний код 35904775 та ТОВ «Коростишівземінвест» як на невитребувану земельну частку (пай) № 193, що розташована на території Глибочицької сільської ради за межами с.  Студениця, в зв’язку з виникненням у спадкоємиці  права на земельну частку (пай).

3. Сільському голові С. В. Сокальському забезпечити укладання угоди про розірвання договору оренди землі з ТОВ «Коростишівземінвест».

4. Гр. Нестеренко Г.О. звернутись із заявою до органу Державної реєстрації речових прав  для  подальшого вирішення питання по суті.

5. Землевпоряднику по сільський раді  внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 

Завантажити Угоду


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь