A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Методична майстерня вчителів англійської мови.

Дата: 28.10.2019 17:00
Кількість переглядів: 508

         Фото без опису22 жовтня 2019 року на базі  Кошарищенської гімназії   відбулося засідання динамічної групи вчителів англійської мови спільно із працівниками відділу освіти Глибочицької сільської ради.

      Тематика засідання – опрацьовання  методичного посібника «Тексти та завдання для семестрового контролю навичок аудіювання, читання та письма (+ тематичний контроль) з англійської мови» та ознайомлення з рецензіями вчителів англійської мови Гадзинської гімназії, Студеницького ліцею  та Глибочицького ліцею до методичного посібника.

       Прима Ю.М. – вчитель англійської мови  Кошарищенської гімназії, автор посібника,  зазначила, що читання  є головним  засобом і метою навчання іноземної мови. Це один з найважливіших видів комунікативно – пізнавальної діяльності здобувачів освіти. Читання виконує різні функції та сприяє розвитку інших видів комунікативної діяльності, дає найбільші можливості для виховання і всебічного розвитку здобувачів освіти засобами іноземної мови. Тексти та завдання посібника вчителем складені відповідно до вимог програм.

       Вчителька  провела урок у 7 класі  англійської мови з контролю навичок читання Jeremys Dollar, на якому було показано використання  практичної частини посібника «Тексти та завдання для семестрового контролю навичок аудіювання, читання та письма (+ тематичний контроль) з англійської мови».

       Учасники динамічної групи  надали  рекомендації  щодо змісту методичного посібника «Тексти та завдання для семестрового контролю навичок аудіювання, читання та письма (+ тематичний контроль) з англійської мови», визначили, що він

 заслуговує на позитивну оцінку та може   бути рекомендованим до запровадження у роботу закладів освіти  відповідно до визначених вимог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь