Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Методична майстерня вчителів англійської мови.

Дата: 28.10.2019 17:00
Кількість переглядів: 544

         Фото без опису22 жовтня 2019 року на базі  Кошарищенської гімназії   відбулося засідання динамічної групи вчителів англійської мови спільно із працівниками відділу освіти Глибочицької сільської ради.

      Тематика засідання – опрацьовання  методичного посібника «Тексти та завдання для семестрового контролю навичок аудіювання, читання та письма (+ тематичний контроль) з англійської мови» та ознайомлення з рецензіями вчителів англійської мови Гадзинської гімназії, Студеницького ліцею  та Глибочицького ліцею до методичного посібника.

       Прима Ю.М. – вчитель англійської мови  Кошарищенської гімназії, автор посібника,  зазначила, що читання  є головним  засобом і метою навчання іноземної мови. Це один з найважливіших видів комунікативно – пізнавальної діяльності здобувачів освіти. Читання виконує різні функції та сприяє розвитку інших видів комунікативної діяльності, дає найбільші можливості для виховання і всебічного розвитку здобувачів освіти засобами іноземної мови. Тексти та завдання посібника вчителем складені відповідно до вимог програм.

       Вчителька  провела урок у 7 класі  англійської мови з контролю навичок читання Jeremys Dollar, на якому було показано використання  практичної частини посібника «Тексти та завдання для семестрового контролю навичок аудіювання, читання та письма (+ тематичний контроль) з англійської мови».

       Учасники динамічної групи  надали  рекомендації  щодо змісту методичного посібника «Тексти та завдання для семестрового контролю навичок аудіювання, читання та письма (+ тематичний контроль) з англійської мови», визначили, що він

 заслуговує на позитивну оцінку та може   бути рекомендованим до запровадження у роботу закладів освіти  відповідно до визначених вимог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь