A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

22 жовтня проведено захід для громадян похилого віку

Дата: 24.10.2019 10:39
Кількість переглядів: 1210

22 жовтня Глибочицькою сільською радою в приміщенні Кмитівського клубу було проведено захід для громадян похилого віку,осіб з інвалідністю, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а також осіб, які перебувають на обліку в територіальному центрі, та проживають на території Коростишівського району, що входить до складу Глибочицької об’єднаної територіальної громади.

       До гостей свята з вітальним словом звернувся Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, який подякував людям поважного віку за їх багаторічну та сумлінну працю, за вагомий внесок в розвиток України та власної громади і  наголосив на важливості підтримки громадян, що потребують особливої соціальної уваги.

     З піснями, віршами, танцями та гумористичними мініатюрами для учасників заходу виступали творчі колективи та окремі виконавці клубу с. Кмитів та будинку культури с. Студениця. В залі панувала тепла домашня атмосфера. Глибочицькою сільською радою було здійснено пригощення гостей свята солодощами та напоями. Особам, які потребують соціальної уваги та підтримки, що перебувають на обліку у територіальному центрі соціального обслуговування  Коростишівського району,  було вручено продуктові набори.

     Також, Глибочицькою сільською радою було організовано підвіз громадян похилого віку для участі у заході.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь